Barion Pixel

Made in Puglia

Üdvözlünk Bemutatkozó Oldalunkon!

Cégünk egy  néhány főt számláló  nagyon jó csapat,  és a fő tevékenységünk  cserepes növények importja Olaszországból.

2015 –ben nagy lelkesedéssel elkezdtük  az élelmiszerek forgalmazását is. Ezek szintén mind Olaszországból származnak.

A  miért-re a válasz érzelmi-személyes.

Érzelmi, mert az olasz konyhát nagyon megszerettük, és tiszteljük a ragaszkodást a hagyományokhoz, a kiváló alapanyagokhoz.

Szimpatikus, hogy kölcsönös a tisztelet a termelő-kereskedő-fogyasztó között,  nagyrészt a bizalomra épülnek az üzletek és nem sok oldalas szerződésekre.

Személyes, mivel az olasz termelőket rendszeresen látogattuk, az idők során baráti kapcsolatok alakultak ki. Ahogy lenni szokott, a barátok bemutatták az ő barátaikat is. Ily módon sikerült személyes, jó kapcsolatba kerülni néhány kis és közepes méretű cég tulajdonosával. Mivel a termékek nem csak nekünk tetszettek, úgy döntöttünk érdemes azokat szélesebb körben megismertetni.

Csak olyan termékeket kínálunk, amelyek eredetét személyesen ellenőrizzük, és minden szempontból megfelelnek az egészséges élelmiszerekkel szemben elvárt igényeknek.

Ja, és miért pont Puglia? Sicilia?

Azért, mert Dél–Olaszország ezen tartományában töltöttünk fél évet, és a végére beleszerettünk mind a természeti környezetbe, mind az itteni hangulatba, mind az itt élő emberekbe! Sicilia tartományt jobban ismerik itthon , itt is csodálatos helyeket lehet találni, és tiszteletre méltó az igényesség amellyel az ételekhez-borokhoz közelednek a helyi emberek.

Ezúton invitálunk mindenkit a web oldal megtekintésére, közben elmélyedni a különböző olíva olajok, és más igényes és finom újdonság megismerésében. A Galériában található fotókat is szeretettel ajánljuk, melyek mind saját készítésűek.

Keresünk viszonteladókat is!! Természetesen ebbe a körbe tartoznak az éttermek, intézmények is! Az ajánlatunk megtekintéséhez kérjük regisztráljanak, utána küldjük a hozzáférést ajánlatunkhoz !

Várjuk kedves érdeklődésüket!

Feldhoffer András  és Krisztina

Maradjunk Kapcsolatban

Az alábbi elérhetőségeinken kereshetsz minket nyitvatartási időnkön belül.


TELEFON

+36-30/458-5393

CÍM

2040 Budaörs, Károly király u. 13.