Risotto paprika és kapperi bogyó Tiberino 200 gr.
800Ft
- Leírás
Leírás
Az édes, teljes, intenzív ízű piros paprika és az enyhén sózott kapribogyó tökéletesen összekeveredik ebben a sűrű mediterrán rizottóban. Ideális étel, aki szereti a gazdag, intenzív ízeket.
Összetevők: Carnaroli rizs, piros paprika, kapribogyó, hagyma, aromás fűszernövények, só.
Risotto paprika+kapperi bogyó 200 gr. Tiberino
Elkészítési mód : Egy lábosban fel kel forralni 700 ml vizet és 2 evőkanál olíva olajat.
Tedd bele a tasak tartalmát, fedd le, és közepes lángon főzd néha megkeverve, amíg a víz szinte teljesen felszívódik. Kb. 17 perc. Ízlés szerint tehetsz hozzá sót, pihentesd egy-két percig, utána tegyél hozzá néhány evőkanál meleg vizet , valamint egy kevés olíva olajat, és így tálald !
Ötlet : Ha szeretnéd kiegészítheted egy kevés elősütött darált hússal.
Ajánlott bor: Cabernet Sauvignon, vagy közepes testű vörös borok.